text.skipToContent text.skipToNavigation

Jako niezarejestrowany użytkownik nie widzisz tutaj żadnych cen i nie możesz dodać produktów do koszyka lub listy ulubionych.

Cukier perlisty 25kg P2 kat.1ID42102425
1000 kg / Paleta
Cukier perlisty (cukier biały) to cukier stosowany przez zawodowych cukierników i piekarzy. Kryształki cukru w formie białych perełek nie zmieniają konsystencji i śnieżnobiałego koloru nawet w wysokich temperaturach. Cukier perlisty jest wytwarzany na bazie „rafinowanego cukru białego unijnej kategorii 1”.

Cukier perlisty (cukier biały) to cukier stosowany przez zawodowych cukierników i piekarzy. Kryształki cukru w formie białych perełek nie zmieniają konsystencji i śnieżnobiałego koloru nawet w wysokich temperaturach. Cukier perlisty jest wytwarzany na bazie „rafinowanego cukru białego unijnej kategorii 1”.

Składniki
Składniki Cukier
Właściwości
Konsystencja Stała
Polaryzacja ≥ 99,7
Warunki przechowywania Temperatura pokojowa 20°C (+/- 5°C). Względna wilgotność ≤ 65% (w temp. 20°C). Przechowywać z dala od materiałów wydzielających intensywny zapach.
Data minimalnej trwałości Nie obowiązuje
Miejsce pochodzenia EU (lub poza EU)
Informacja o wartości odżywczej w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1700 kJ / 400 kcal kJ (kcal)
Tłuszcz 0 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
W tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0 g
Opakowanie
Jednostka opakowania 25 kg
Waga opakowania 16,00
Wymiary opakowania zbiorczego (Wys. x Szer. x Głęb.) 60x40x16,5 cm
Paletyzacja (Ilość warstw x Ilość opakowań zbiorczych w warstwie) 8 x 5
Wysokość palety (cm) 130cm
Typ palety Przemysłowa - 1200 * 1000
Opakowanie produktu Worek polietylenowy
EAN
EAN Paleta 5410256224252
EAN Jednostka handlowa 5410256023251
Pozostałe
Grupa transportowa Paleta
Waga netto 1000 kg
Waga brutto 1016 kg
Do Pobrania

Specyfikacja ENG

Pobierz

Specyfikacja PL

Pobierz

Certyfikaty

Pobierz
Cukier perlisty został wyprodukowany zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa unijnego, w szczególności podlega pod zakres Rozporządzenia (UE) nr 178/2002 (ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującego Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającego procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności).
Prosimy pamiętać, że dostawy realizowane są w godzinach 07:00 – 14:00 ciągnikiem siodłowym z naczepą o wadze do 40 ton. Konieczne jest posiadanie rampy umożliwiającej rozładunek. Wszelkie dodatkowe informacje na temat dostawy prosimy umieszczać w komentarzu do zamówienia.
Wartości Logistyczne
Minimalna wielkość zamówienia 1
Maksymalna wielkość zamówienia 33 lub 24,2 tony