text.skipToContent text.skipToNavigation

Jako niezarejestrowany użytkownik nie widzisz tutaj żadnych cen i nie możesz dodać produktów do koszyka lub listy ulubionych.

Znaleziono 18 produktów
  • 800 kg / Paleta
    Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, z dodatkiem skrobi, w worku papierowym 25kg.
  • 800 kg / Paleta
    Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, z dodatkiem skrobi, w worku polietylenowym 10kg.
  • 800 kg / Paleta
    Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, w worku papierowym 25kg.
  • 1000 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • Cukier perlisty 25kg P1 Kat.1
    Numer Artykułu: 42102415
    1000 kg / Paleta
    Cukier perlisty (cukier biały) to cukier stosowany przez zawodowych cukierników i piekarzy. Kryształki cukru w formie białych perełek nie zmieniają konsystencji i śnieżnobiałego koloru nawet w wysokich temperaturach. Cukier perlisty jest wytwarzany na bazie „rafinowanego cukru białego unijnej kategorii 1”.
  • Cukier perlisty 10kg P1 kat.1
    Numer Artykułu: 42102141
    720 kg / Paleta
    Cukier perlisty (cukier biały) to cukier stosowany przez zawodowych cukierników i piekarzy. Kryształki cukru w formie białych perełek nie zmieniają konsystencji i śnieżnobiałego koloru nawet w wysokich temperaturach. Cukier perlisty jest wytwarzany na bazie „rafinowanego cukru białego unijnej kategorii 1”.
  • Cukier perlisty 25kg P2 kat.1
    Numer Artykułu: 42102425
    1000 kg / Paleta
    Cukier perlisty (cukier biały) to cukier stosowany przez zawodowych cukierników i piekarzy. Kryształki cukru w formie białych perełek nie zmieniają konsystencji i śnieżnobiałego koloru nawet w wysokich temperaturach. Cukier perlisty jest wytwarzany na bazie „rafinowanego cukru białego unijnej kategorii 1”.
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • 900 kg / Paleta
    Cukier śnieżnobiały gruby jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym.
  • Cukier biały 25kg Ekologiczny kat.2
    Numer Artykułu: 41199931
    900 kg / Paleta
    Cukier ekologiczny jest produkowany z ekologicznych buraków cukrowych uprawianych w Niemczech. Cukier ekologiczny to cukier kryształ (cukier biały) kat. UE 2. Cukier ekologiczny może być stosowany do żywności, podobnie jak cukier kryształ. Cukier ekologiczny w szczególności nadaje się do produkcji wyrobów cukierniczych, ciast, dżemów, marmolad i galaretek, lodów, nabiałów, deserów, żywności dla niemowląt i innych.
  • 420 kg / Paleta
    Cukier trzcinowy brązowy w kostkach produkowany jest z cukru trzcinowego Demerara.
  • 630 kg / Paleta
    Cukier w kostkach produkowany jest z cukru ekstra białego.
  • 960 kg / Paleta
    Cukier biały KN (kryształ niesegregowany) Kat.2 w opakowaniu papierowym 1kg.
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
  • 900 kg / Paleta
    Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym