Jako niezarejestrowany użytkownik nie widzisz tutaj żadnych cen i nie możesz dodać produktów do koszyka lub listy ulubionych.
Cukier puder 25kg worek papierowy Kat. 2 EPAL 800ID45000533


800 kg / Paleta
Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, w worku papierowym 25kg.
Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, w worku papierowym 25kg.
Właściwości
Konsystencja | Stała |
Polaryzacja | min. 99,7 |
Warunki przechowywania | W suchych czystych i ogrzewanych (bądź wyposażonych w instalacje osuszające powietrze) magazynach, składowany na suchych paletach drewnianych lub plastikowych; temperatura powietrza winna wynosić 20 +/-50 C; wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 65%; magazyny powinny być zabezpieczone przed gryzoniami, ptakami i innymi szkodnikami. |
Data minimalnej trwałości | Cukier puder bez dodatków – bezterminowo pod warunkiem dochowania parametrów przechowywania. W przypadku składowania cukru w innych warunkach niż zalecane cukier może ulec zbryleniu, zmiany te jednak nie mają wpływu na jego bezpieczeństwo zdrowotne. Zbrylenie cukru w sytuacji nie dochowania parametrów |
Miejsce pochodzenia | EU (lub poza EU) |
Składniki
Składniki | Cukier |
Opakowanie
Jednostka opakowania | 25 kg |
Waga opakowania | 6,40 kg |
Wymiary opakowania zbiorczego (Wys. x Szer. x Głęb.) | 75 x 35 x 11 cm |
Paletyzacja (Ilość warstw x Ilość opakowań zbiorczych w warstwie) | (6 x 5) + (1 x 2) |
Wysokość palety (cm) | 145cm |
Typ palety | Drewniana - EURO - 1200 * 800 |
Opakowanie produktu | Worek papierowy |
Informacja o wartości odżywczej w 100 g produktu
Wartość energetyczna | 1700 (400) kJ (kcal) |
Tłuszcz | 0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
W tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
EAN
EAN Paleta | 5902136800170 / 4006544882634 |
EAN Jednostka handlowa | 5902136817307 / 4006544882603 |
Pozostałe
Grupa transportowa | Paleta |
Waga netto | 800 kg |
Waga brutto | 831 kg |
Cukier biały lub „cukier” jest produktem spożywczym zgodnym z definicją określoną w Dyrektywie 2001/111/WE odnoszącej się do niektórych cukrów przeznaczonych do spożycia przez ludzi.Cukier biały produkowany jest zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawodawstwa unijnego, w szczególności określonymi w Rozporządzeniu (WE) nr 178/2002 „ustanawiającym ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującym Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającym procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności”. Produkt jest zgodny ze standardową jakością cukru białego (Rozporządzenie Rady (WE) nr 1234/2007).
Prosimy pamiętać, że dostawy realizowane są w godzinach 07:00 – 14:00 ciągnikiem siodłowym z naczepą o wadze do 40 ton. Konieczne jest posiadanie rampy umożliwiającej rozładunek. Wszelkie dodatkowe informacje na temat dostawy prosimy umieszczać w komentarzu do zamówienia.
Wartości Logistyczne
Minimalna wielkość zamówienia | 1 |
Maksymalna wielkość zamówienia | 33 lub 24,2 tony |