text.skipToContent text.skipToNavigation

Jako niezarejestrowany użytkownik nie widzisz tutaj żadnych cen i nie możesz dodać produktów do koszyka lub listy ulubionych.

Cukier puder 25kg worek papierowy Kat. 2 EPAL 800ID45000533
800 kg / Paleta
Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, w worku papierowym 25kg.

Cukier puder produkowany z cukru białego Kat.2, w worku papierowym 25kg.

Właściwości
Konsystencja Stała
Polaryzacja min. 99,7
Warunki przechowywania W suchych czystych i ogrzewanych (bądź wyposażonych w instalacje osuszające powietrze) magazynach, składowany na suchych paletach drewnianych lub plastikowych; temperatura powietrza winna wynosić 20 +/-50 C; wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 65%; magazyny powinny być zabezpieczone przed gryzoniami, ptakami i innymi szkodnikami.
Data minimalnej trwałości Cukier puder bez dodatków – bezterminowo pod warunkiem dochowania parametrów przechowywania. W przypadku składowania cukru w innych warunkach niż zalecane cukier może ulec zbryleniu, zmiany te jednak nie mają wpływu na jego bezpieczeństwo zdrowotne. Zbrylenie cukru w sytuacji nie dochowania parametrów
Miejsce pochodzenia EU (lub poza EU)
Składniki
Składniki Cukier
Opakowanie
Jednostka opakowania 25 kg
Waga opakowania 6,40 kg
Wymiary opakowania zbiorczego (Wys. x Szer. x Głęb.) 75 x 35 x 11 cm
Paletyzacja (Ilość warstw x Ilość opakowań zbiorczych w warstwie) (6 x 5) + (1 x 2)
Wysokość palety (cm) 145cm
Typ palety Drewniana - EURO - 1200 * 800
Opakowanie produktu Worek papierowy
Informacja o wartości odżywczej w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1700 (400) kJ (kcal)
Tłuszcz 0 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
W tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0 g
EAN
EAN Paleta 5902136800170 / 4006544882634
EAN Jednostka handlowa 5902136817307 / 4006544882603
Pozostałe
Grupa transportowa Paleta
Waga netto 800 kg
Waga brutto 831 kg
Do Pobrania

Specyfikacja ENG

Pobierz

Specyfikacja PL

Pobierz

Certyfikaty

Pobierz
Cukier biały lub „cukier” jest produktem spożywczym zgodnym z definicją określoną w Dyrektywie 2001/111/WE odnoszącej się do niektórych cukrów przeznaczonych do spożycia przez ludzi.Cukier biały produkowany jest zgodnie z obowiązującymi przepisami ustawodawstwa unijnego, w szczególności określonymi w Rozporządzeniu (WE) nr 178/2002 „ustanawiającym ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującym Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającym procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności”. Produkt jest zgodny ze standardową jakością cukru białego (Rozporządzenie Rady (WE) nr 1234/2007).
Prosimy pamiętać, że dostawy realizowane są w godzinach 07:00 – 14:00 ciągnikiem siodłowym z naczepą o wadze do 40 ton. Konieczne jest posiadanie rampy umożliwiającej rozładunek. Wszelkie dodatkowe informacje na temat dostawy prosimy umieszczać w komentarzu do zamówienia.
Wartości Logistyczne
Minimalna wielkość zamówienia 1
Maksymalna wielkość zamówienia 33 lub 24,2 tony