Jako niezarejestrowany użytkownik nie widzisz tutaj żadnych cen i nie możesz dodać produktów do koszyka lub listy ulubionych.
Cukier biały 25kg standardowa ziarnistość worek polietylenowy Kat. 2 EPAL 900ID40001170

900 kg / Paleta
Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
Cukier biały jest produktem spożywczym jednoskładnikowym, składającym się z bezbarwnych, czystych, sypkich kryształków sacharozy w kolorze białym
Właściwości
Konsystencja | Stała |
Granulacja | Domyślna |
Polaryzacja | min. 99,7 |
Warunki przechowywania | W suchych czystych i ogrzewanych (bądź wyposażonych w instalacje osuszające powietrze) magazynach, składowany na suchych paletach drewnianych lub plastikowych; temperatura powietrza winna być nie niższa niż 10°C; wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 65%; magazyny powinny być zabezpieczone przed gryzoniami, ptakami i innymi szkodnikami.Przechowywać z dala od materiałów wydzielających silny zapach |
Data minimalnej trwałości | Nie obowiązuje |
Miejsce pochodzenia | EU (lub poza EU) |
Jakość produktu | EU2 |
Składniki
Składniki | Cukier |
Opakowanie
Jednostka opakowania | 25 kg |
Waga opakowania | 2,7 kg |
Wymiary opakowania zbiorczego (Wys. x Szer. x Głęb.) | 39 x 58 x 12 cm |
Paletyzacja (Ilość warstw x Ilość opakowań zbiorczych w warstwie) | 9 x 4 |
Wysokość palety (cm) | 124cm |
Typ palety | Drewniana - EURO - 1200 * 800 |
Opakowanie produktu | Worek polietylenowy |
Informacja o wartości odżywczej w 100 g produktu
Wartość energetyczna | 1700 kJ / 400 kcal kJ (kcal) |
Tłuszcz | 0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
W tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
EAN
EAN Paleta | 4006544926239 |
EAN Jednostka handlowa | 4006544926208 |
Pozostałe
Grupa transportowa | Paleta |
Waga netto | 900 kg |
Waga brutto | 928 kg |
Produkt jest zgodny z obowiązującym europejskim prawem żywnościowym, określonym w Rozporządzeniu (WE) nr 178/2002 „ustanawiającym ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującym Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającym procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności” oraz w Rozporządzeniu (WE) nr 852/2004 „w sprawie higieny środków spożywczych”. Wdrożony System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności jest zgodny ze standardem GFSI.
Prosimy pamiętać, że dostawy realizowane są w godzinach 07:00 – 14:00 ciągnikiem siodłowym z naczepą o wadze do 40 ton. Konieczne jest posiadanie rampy umożliwiającej rozładunek. Wszelkie dodatkowe informacje na temat dostawy prosimy umieszczać w komentarzu do zamówienia.
Wartości Logistyczne
Minimalna wielkość zamówienia | 1 |
Maksymalna wielkość zamówienia | 33 lub 24,2 tony |